Wij spreken uw taal!
Dankzij Plenion werkt u straks snel, makkelijk én efficiënt. Onze ERP-oplossingen en mobiele toepassingen zorgen ervoor dat u geen overbodig werk uitvoert. Bovendien maken onze processen het u extra makkelijk.
Onze gemotiveerde partners!
Plenion is geïntegreerd met de krachtige en inspirerende CRM - oplossing van Teamleader.

Zorgt het opvolgen van uw prospecten en offertes voor overbodige inspanningen?
Dan kan u vanaf nu uw offertes perfect laten opvolgen binnen Teamleader. Krachtiger kan de operationele werking van uw bedrijf en de commerciële opvolging van uw offertes en/of projecten niet worden geïntegreerd.

Deze samenwerking zorgt voor:

 • Integratie met uw website en contactformulieren
 • Beheer van prospecten en financiële bedrijfsinformatie
 • Online (website/apps) opvolging van bedrijven, contacten, offertes en acties...
 • Online aanbieden van in Plenion opgemaakte offertes via het CloudSign platform van Teamleader
 • Statistieken over de inspanningen van uw Sales medewerkers en hun targets

  Bekijk de mogelijkheden met Teamleader.
Werkuren per project registeren tot op de minuut? Het is geen utopie! Met de innovatieve applicaties van GeoDynamics kan u de activiteiten van elke medewerker perfect opvolgen. Uw voordelen; integratie met erp-systemen, realtime informatie en een persoonlijk menu per medewerker.
  ArchiSnapper is een Belgische toepassing die specifiek ontworpen werd om het pijnpunt inzake het opmaken van werfverslagen, veiligheidsverslagen en werkplekinspecties te verlichten. Via phone/tablet kunnen op de werf opmerkingen meteen verwerkt worden, samen met foto's, schetsen, aanduidingen op plannen, etc ...De werfverslagen en observatielijsten worden automatisch gegenereerd en kunnen indien gewenst via Plenion verder afgewerkt worden alvorens ze uit te sturen. Het grootste deel van de van de 2000 users van ArchiSnapper zijn bouwbedrijven, installatiebedrijven, architecten en studiebureaus.
   Van in het begin is de architectuur van FITdoc® zo ontworpen dat de software zich uitstekend thuis voelt in bestaande omgevingen. Zo kunnen ze ook integreren met Plenion, zowel vanuit FITdoc® naar Plenion toe als omgekeerd. En vooral dat die integratie mogelijk is zonder dat je daar forse investeringen moet voor doen. Zo is het makkelijk om bij bepaalde documenten bijlagen toe te voegen zoals afbeeldingen, mails, PDF's, enz.
    Plenion kan ook moeiteloos koppelen met deze boekhoudpaketten:

     - Exact
     - Octopus
     - WinBooks
     - Yuki

    De werkt deze koppeling?

    • géén boekhouding, maar wel import van de gegevens
    • facturatie op basis van voortgangsstaten, in schijven
    • invoer van de betalingen
    • goed zicht op alle openstaande facturen
    • mogelijkheid tot versturen van de nodige rappels met de bijhorende vervallen facturen