Wij  zien uw bedrijf graag groeien!
Uw tijd is het meest kostbare bezitdat u heeft. Onze ERP-oplossingen en mobiele toepassingen zorgen ervoor dat u tijd kan sparen voor de activiteiten en projecten die echt belangrijk zijn in en voor uw bedrijf.
bannerbouw
Plenion Construct
Doelstelling 

Alle functies voor het erkend HVAC bedrijf – groot en klein - in de allesomvattende software oplossing Plenion.Integratie is de sleutel tot succes. Met Plenion integreert u zowel uw calculaties, projecten als de naservice. 
Projecten & calculaties


De samenwerking met de diverse groothandels in uw branche zorgt voor een vlot beheer van prijslijsten. Bij leveranciers met een goeie webshop kan deze via onze ShopConnect zelfs online geïntegreerd worden in Plenion. Up-to-date prijzen zorgen steeds voor een marktconforme calculatie van uw offertes. De uitwerking van uw projecten alsook de volledige administratie die daar bij hoort - bestellingen aan leveranciers, facturatie, opmaak attesten (fiscaal en financieel), registratie van de prestaties van uw medewerkers,… – wordt volledig beheerd in Plenion. 
Service activiteiten

Alle service oproepen kunnen perfect geregistreerd en ingepland worden in een overzichtelijke agenda. Bovendien hoeft u nooit gegevens te zoeken omdat elke installatie perfect in kaart is gebracht. 

Plenion voorziet bovendien in de opmaak van alle attesten – verbrandingsattest, keuringsattest, opleveringsattest - die u als erkende installateur dient te voorzien tijdens uw werkzaamheden. 
Mobiele oplossing voor externe medewerkers


De mobiele oplossingen – PlenionMobile – zorgen voor een perfecte uitbreiding van uw kantoor. Alle gegevens – klanten, installaties - staan ter beschikking van uw externe medewerkers. Alle opgemaakte servicerapporten en attesten worden volledig automatisch verwerkt in uw administratie. 


Financieel

Plenion voorziet in de integratie met de belangrijkste Belgische boekhoudpakketten. Zowel off- als online boekhoudprogramma's kunnen gekoppeld worden. Zo beschikt u als bedrijf over een totaaloplossing en kan u toch efficiënt blijven samenwerken met uw externe boekhouder.
Voor uw onderneming

  • Attesten (electronische opmaak en opslag van uw wettelijke attesten : onderhoud, lek- en druktest, indienststelling met afdruk van het volledig logboek).
  • Koelmiddelboekhouding.
  • Inventaris toestellen bij de klanten en onderhoudsplanning.
  • Werkbonnen en planning van Uw medewerkers.
  • Offertes / projecten met voor- en nacalculaties.
  • Voorraadbeheer.
  • Geïntegreerd financieel beheer of koppeling met uw bestaande boekhouding.
  • Alles op uw eigen Server of in de Cloud.


Voor uw klant
  • Aanmaken van het volledige logboek.
  • Online logboek zodat klanten zelf hun installaties kunnen consulteren.