Bent u een digitale ondernemer?
Onze ERP-oplossingen en mobiele toepassingen zorgen ervoor dat u tijd, middelen en energie kan besparen en nuttig kan inzetten voor uw bedrijf en omgeving.
Plenion ERP
Omni-Term

Webinar: demo Plenion & Viessmann: integratie
Cebeo


Op donderdag 23 april gaven wij een exclusieve online demo van onze ERP-software Plenion en onze mobiele toepassingen, alles voor uw branche HVAC/R/SAN, dit in samenwerking met Viessmann.
Het digitaliseren van de werkvloer en werkmethoden is een feit. Het is zeker aan te raden om over het digitale verhaal binnen uw organisatie na te denken en uw strategie voor de toekomst uit te bouwen. Hierdoor groeit uw onderneming met de nieuwste technologieën mee.  Zo biedt het automatiseren van verschillende workflows, administratie en bijkomende processen veel productieve, economische en ecologische mogelijkheden.
Het werpt echter ook veel vragen en bedenkingen op. Voor veel bedrijven lijkt het digitaliseren van hun processen een vraagstuk met een veelvoud aan complexe componenten. Hier nemen wij het desbetreffende vraagstuk graag van u over. Wij helpen u bij het uitstippelen van uw digitale toekomst. Contacteer ons! Dan bekijken we samen hoe we uw bedrijf kunnen laten groeien naar de toekomst toe!

Plenion is een krachtige ERP- software met diverse mobiele APP's

Plenion is een krachtige ERP-software, die reeds in tal van HVAC - en installatiebedrijven operationeel is, met geïntegreerde CRM, WMS en diverse APP's voor mobiele toepassingen (verkoop, dienst -na-verkoop,...).

Zorgt het opvolgen van uw projecten en offertes voor overbodige inspanningen?
Met Plenion wordt uw operationele bedrijfswerking én de opvolging van uw offertes en projecten kinderspel!
Plenion HVAC biedt u de mogelijkheid uw projecten perfect te beheren en te optimaliseren en dit alles in een volledig geïntegreerd systeem.
stap 1
  • Calculaties van offertes (modellen, versies, foto's, tekeningen)
  • Integratie met 40-tal groothandels in diverse branches zoals Viessmann (elektriciteit, HVACR, bouw, beveiliging)
  • Makkelijke connectie met de online website voor het ophalen van uw artikelen
  • Nacalculatie, vorderingsstaten en logistiek (aankoop, verkoop en stockbeheer)
  • Serviceactiviteiten en planning
  • ... een volwaardige ERP - oplossing met tal van mogelijkheden!

Viessmann
De oplossingen van Viessmann zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie, en ze kunnen in combinatie met zonnesystemen alsook met een bestaand verwarmingssysteem op olie of gas in een polyvalent systeem worden gebruikt. Zo kunt u een systeem samenstellen dat optimaal aan uw eigen wensen voldoet.

Bekijk de mogelijkheden voor uw project.
Al deze functionaliteiten worden transparant geïntegreerd en zorgen voor een flexibele en performante werking van uw bedrijf. Zo ligt de weg open naar nog succesvollere zaken doen.

Bekijk Plenion voor 
HVAC installatiebedrijven. Inclusief koelmiddelbeheer, projectbeheer, magazijnbeheer, kostprijscalculatie en nog veel meer.

Bent u benieuwd hoe wij u vlotter en aangenamer laten werken?
Contacteer ons snel op het nummer 09 389 84 00 of vraag een gratis demo aan: