Bent u een digitale ondernemer?
Onze ERP-oplossingen en mobiele toepassingen zorgen ervoor dat u tijd, middelen en energie kan besparen en nuttig kan inzetten voor uw bedrijf en omgeving.
4-5
12
2019
Bedrijven contactdagen EXPO Waregem
BEDRIJVENCONTACTDAGEN 2019 is het grootste B2B contactevent in België. In een gemoedelijke en ontspannen sfeer worden ondernemingen en ondernemers samengebracht, onderlinge business opportuniteiten blootgelegd en ondernemerschap gestimuleerd. Een bezoek aan de beurs biedt u de kans om uw netwerk uit te breiden. Wij ontgaan de gelegenheid niet en zullen aanwezig zijn op de beurs.
22
11
2019
Install Days Brussels Kart Expo
Dé vakbeurs voor professionals uit de installatiesector. Elektricien, CV-installateur of loodgieter. Vroeger waren het allemaal compleet verschillende beroepen, maar door nieuwe technologieën groeien ze steeds en meer naar elkaar toe. Techlink verdedigt de belangen van meer dan 3.000 zelfstandigen, kmo’s en grote bedrijven uit de sector. Ze brengt in één dag de hele installatiebranche samen. Een niet te missen event! Bezoek aan stand 9.
7-8
11
2019
Cool & Comfort in Technopolis Mechelen
Cool & Comfort Conferences is het tweejaarlijkse netwerk-moment voor de HVACR sector en richt zich tot installateurs HVACR, studiebureaus, architecten en industrie. Cool & Comfort is de ideale gelegenheid om even kennis te maken. Wij vernemen graag hoe we ook uw installatiebedrijf beter kunnen automatiseren. Wij kijken uit naar uw bezoek!
23-24
10
2019
Digital Construction Days in Brussel
De Confederatie Bouw organiseert samen met zijn partners deze topdagen in België. Bouwbedrijven, architecten, projectontwikkelaars, ingenieurs, studenten en openbare besturen zijn welkom op deze tweedaagse beurs met seminaries en exposanten. Wij zullen aanwezig zijn op deze beurs. Wij kijken uit naar uw bezoek aan stand 47!
10
10
2019
Bedrijfsinfo avond bij Dupont NV in Kortrijk
Tijdens dit event geven wij een demonstratie van Plenion software in de vergaderzaal van Dupont Sanitaire te Kortrijk. Dit evenement is toegankelijk voor alle HVAC/SAN installateurs van West-Vlaanderen. Samen bekijken we ook de mogelijkheden van Plenion. We sluiten onze demonstratie af met een netwerkmoment en een hapje en een drankje. Wilt u graag aanwezig zijn om onze pakketten en mogelijkheden te bekijken? Schrijf u dan gratis in voor 4 oktober 2019.
21-23
05
2019
Cebeo Technologie 2019
Cebeo Technologie 2019 zal volledig in het teken staan van Your Convenience, Our Commitment. Bezoek ons aan stand 422 waar u onze nieuwste digitale ontwikkelingen kan ontdekken die het voor u en uw bedrijf makkelijker maken!
13-14
02
2019
NEW SECURITY
Kom ons bezoeken op de de tweejaarlijkse vakbeurs over beveiliging. Zorg voor een optimale opvolging van uw klanten en hun installaties via Plenion Security. Maak een afspraak met ons op de beurs. Naast de Alia-conference over artificial intelligence, zijn er ook diverse lezingen waaronder die van ACA over de rol van vergunde alarmcentrales in de integrale veiligheid. Een niet te missen evenement voor de vakman.
23
11
2018
Install Days Brussels Kart Expo
Dé vakbeurs voor professionals uit de installatiesector. Elektricien, CV-installateur of loodgieter. Vroeger waren het allemaal compleet verschillende beroepen, maar door nieuwe technologieën groeien ze steeds en meer naar elkaar toe. Techlink verdedigt de belangen van meer dan 3.000 zelfstandigen, kmo’s en grote bedrijven uit de sector. Ze brengt in één dag de hele installatiebranche samen. Een niet te missen event!
22-23
11
2018
Bedrijven contactdagen EXPO Waregem
BEDRIJVENCONTACTDAGEN 2018 is het grootste B2B contactevent in België. In een gemoedelijke en ontspannen sfeer worden ondernemingen en ondernemers samengebracht, onderlinge business opportuniteiten blootgelegd en ondernemerschap gestimuleerd. Een bezoek aan de beurs biedt u de kans om uw netwerk uit te breiden. Wij ontgaan de gelegenheid niet en zullen aanwezig zijn op de beurs. Bezoek ons op Bedrijven Contact dagen op stand 217
24-25
10
2018
Digital Construction Days in Brussel
De Confederatie Bouw organiseert samen met zijn partners deze topdagen in België. Bouwbedrijven, architecten, projectontwikkelaars, ingenieurs, studenten en openbare besturen zijn welkom op deze tweedaagse beurs met seminaries en exposanten. Wij zullen aanwezig zijn op deze beurs. Wij kijken uit naar uw bezoek aan stand 9!
19
06
2018
Exclusieve demonstratie Plenion Elektro
Tijdens dit event geven wij een demonstratie van onze Plenion software. Dit evenement is toegankelijk voor alle elektrotechnische installateurs van Oost- en West-Vlaanderen. We sluiten onze demonstratie af met een netwerkmoment en een hapje en een drankje. Wilt u graag aanwezig zijn om onze pakketten en mogelijkheden te bekijken? Schrijf u dan gratis in voor 18 juni 2018.
29
05
2018
Exclusieve demonstratie Plenion Security en Elektro
Tijdens dit event geven wij een demonstratie van onze Plenion software in de vergaderzaal van Enbro te Kortrijk-Heule. Dit evenement is toegankelijk voor alle elektro - installateurs van Oost- en West-Vlaanderen. We sluiten onze demonstratie af met een netwerkmoment en een hapje en een drankje. Wilt u graag aanwezig zijn om onze pakketten en mogelijkheden te bekijken? Schrijf u dan gratis in voor 28 mei 2018.
22
02
2018
Bedrijfsinfo avond met Silicon bij Dupont NV in Kortrijk
Tijdens dit event geven wij een demonstratie van Plenion software in de vergaderzaal van Dupont Sanitaire te Kortrijk. Dit evenement is toegankelijk voor alle HVAC/SAN installateurs van West-Vlaanderen. Samen met onze partner Silicon bekijken we ook de mogelijkheden van Plenion Plus. We sluiten onze demonstratie af met een netwerkmoment en een hapje en een drankje. Wilt u graag aanwezig zijn om onze pakketten en mogelijkheden te bekijken? Schrijf u dan gratis in voor 15 februari 2018.
01
12
2017
Aanwezig op opendeurdag Trilec
Elektricien, CV-installateur of loodgieter. Door nieuwe technologieën groeien ze steeds en meer naar elkaar toe. Daarom organiseert onze partner Trilec een opendeurdag voor installatietechnieken. Een niet te missen event! Wij zullen er dan ook uiteraard aanwezig zijn. Kom ook bij ons langs aan onze stand en ontdek de voordelen die onze pakketten u kunnen bieden.
18-19
10
2017
Cool & Comfort in de Brabanthal in Leuven
Cool & Comfort Happening is het tweejaarlijkse netwerk-moment voor de HVACR sector en richt zich tot installateurs HVACR, studiebureaus, architecten en industrie. Wij zullen aanwezig zijn op de 9de editie van deze beurs. Bezoek ons aan onze stand.
11-12
10
2017
Digital Construction Days in Brussel
De Confederatie Bouw organiseert samen met zijn partners deze topdagen in België. Bouwbedrijven, architecten, projectontwikkelaars, ingenieurs, studenten en openbare besturen zijn welkom op deze tweedaagse beurs met seminaries en exposanten. Wij zullen aanwezig zijn op deze beurs. U kan ons terugvinden aan een cluster: ‘Digitalisering van de werf’. Ook zullen wij tijdens de beurs aan een specifiek cluster-seminar deelnemen. Dit seminarie omvat testimonials, gastsprekers en demo’s met extra aandacht voor de mogelijkheden van ‘Digitalisering van de werf’. Wij kijken uit naar uw bezoek aan onze stand!
30
09
2017
Opendeur Groothandel Florisan
Wij zullen aanwezig zijn op de opendeurdag van Florisan. Deze opendeurdag richt zich specifiek op hun klanten en installateurs.
14
09
2017
Bedrijfsinfo avond bij Confederatie Bouw in Zwijnaarde
Tijdens dit event geven wij een demonstratie van onze Plenion software in de vergaderzaal van Confederatie Bouw te Zwijnaarde. Dit evenement is toegankelijk voor alle bouwbedrijven of installatiebedrijven die werkzaam zijn in de bouwsector. We sluiten onze demonstratie af met een netwerkmoment en een hapje en een drankje. Wilt u graag aanwezig zijn om onze pakketten en mogelijkheden te bekijken? Schrijf u dan gratis in. Inschrijvingen vanaf 01/08/2017.
10
08
2017
Speciale Zomeropleiding Layout
Mooie en duidelijke layouts voor facturen, werkbonnen, offertes,... zijn makkelijk te beheren in Plenion. Daarom kan u deze zomer deelnemen aan een speciale opleiding specifiek gericht op layout. Info en prijs kan u terugvinden op deze folder. Deze opleiding is enkel geschikt voor Plenion gebruikers. Schrijf u in voor deze opleiding en wij helpen u graag verder.
16-18
05
2017
Cebeo Technologie beurs
Van di. 16/05 tot do. 18/05 kan u ons terugvinden op Cebeo Technologie Beurs 2017 een organisatie van Cebeo. Deze vindt plaats in Paleis 3 en Paleis 8 in Brussels Expo, telkens van 14u tot 22u. Innovatieve producten en oplossingen van meer dan 150 toonaangevende fabrikanten. Plenion en Cebeo: werken samen in uw voordeel! Zo kan u via Shopconnect producten en artikelen van de Cebeo  e-shop downloaden, bewerken en beheren. Kom snel onze stand ontdekken! U kan ons vinden aan stand 233.
20
04
2017
Bedrijfsinfo avond bij Cebeo in Waregem
Tijdens dit event geven wij een demonstratie van onze Plenion software in de vergaderzaal van Cebeo te Waregem. Dit evenement is toegankelijk voor alle electro en alarm installateurs. We sluiten onze demonstratie af met een netwerkmoment en een hapje en een drankje. Wilt u graag aanwezig zijn om onze pakketten en mogelijkheden te bekijken? Schrijf u dan gratis in voor 17 april 2017. Inschrijvingen vanaf 01/04/2017.
21
03
2017
Bedrijfsinfo avond bij Teamleader in Gent
Tijdens dit event geven wij een demonstratie van onze Plenion software in de vergaderzaal van Teamleader te Gent. Dit evenement is toegankelijk voor installatie- en bouwbedrijven. We sluiten onze demonstratie af met een netwerkmoment en een hapje en een drankje. Wilt u graag aanwezig zijn om onze pakketten en mogelijkheden te bekijken? Schrijf u dan gratis in tot en met 17 maart 2017.
15,16
02
2017
New Security 2017 in Leuven
Op wo. 15/02 en do. 16/02 kan u ons terugvinden op New Security 2017 een organisatie van FCO Media. De enige Belgische beurs met exclusieve focus op security. De tot een volwaardig netwerkevenement uitgegroeide organisatie richt zich niet alleen op de installateur, maar verwelkomt ook de professionele eindklant met open armen.
09
02
2017
Bedrijfsinfo avond bij Dupont NV in Kortrijk
Tijdens dit event geven wij een demonstratie van onze Plenion software in de vergaderzaal van Dupont Sanitaire te Kortrijk. Dit evenement is toegankelijk voor alle HVAC/SAN installateurs van West-Vlaanderen. We sluiten onze demonstratie af met een netwerkmoment en een hapje en een drankje. Wilt u graag aanwezig zijn om onze pakketten en mogelijkheden te bekijken? Schrijf u dan gratis in voor 25 januari 2017.
24-25
11
2016
8 ste EDITIE BEDRIJVEN CONTACT 2016 in Waregem
Naast het gericht zijn op de dienstensector profileert deze B2B-beurs zich met het “Productie- en Toeleveringsdorp” op de technisch georiënteerde bezoeker. Firma's, producten en diensten worden voorgesteld aan ondernemend zuid West- en Oost-Vlaanderen. Wij zullen aanwezig zijn op de beurs. Bezoek ons op Bedrijven Contact op stand 301.
8 - 10
11
2016
30 ste EDITIE CONTACTA.NL 2016 in Nederland
Contacta.nl is dé jaarlijkse netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Contacta.nl is een driedaagse beurs met meer dan 350 standhouders en 25.500 bezoekers. De business-to-business beurs vindt plaats bij de Zeelandhallen in Goes, Zeeland met een oppervlakte van 15.000 m2. Met het thema van dit jaar 'Samen Groeien', viert Contacta.nl haar 30e jubileumeditie. Bezoek ons aan onze stand!
Plenion Drinkbus
9-10
12
2015
Bedrijven contactdagen EXPO Kortrijk
BEDRIJVENCONTACTDAGEN 2015 is het grootste B2B contactevent in België. In een gemoedelijke en ontspannen sfeer worden ondernemingen en ondernemers samengebracht, onderlinge business opportuniteiten blootgelegd en ondernemerschap gestimuleerd. Een bezoek aan de beurs biedt u de kans om uw netwerk uit te breiden met 650 dynamische en kwalitatieve bedrijven. Wij ontgaan de gelegenheid niet en zullen aanwezig zijn op de beurs. Bezoek ons op Bedrijven Contact dagen op stand 481
01
11
2017
PlenionINFRA: partner voor de utiliteitswerken en bouw
Wilt u graag structuur en opvolging voor de actieve opdrachten? U wilt een snelle en correcte administratie ter plaatse maar ook in de backoffice? Dan is dit de geschikte app! U kan projecten met uit te voeren werken opmaken in de backoffice. Ter plaatse kan u de werkfiches op deze projecten bekijken en aanpassen waar nodig. U kan ook elk moment de prestaties aanvullen. Deze info wordt dan opnieuw doorgegeven aan de backoffice. (betalende app)
15
10
2017
Uitbreiding module registratie verlof, ziekte en afwezigheid in backoffice en mobiel 
Via deze module kan u nu ook makkelijk verlofdagen, ziektedagen en afwezigheden registreren. Zo kan u de administratie en het bijhorende papierwerk makkelijker centraliseren voor opvolging. Dit is nu ook beschikbaar voor PlenionMobile. (betalende module)
20
09
2017
Plenion Dashboard
U wilt graag een globaal overzicht van de activiteiten binnen uw bedrijf? U wilt projecten, facturen, bestellingen, enz graag makkelijk opvolgen? U volgt graag nauwgezet de nodige uit te voeren taken op? Dan is Plenion Dashboard de ideale tool om u hierin verder te helpen.
15
09
2017
Plenion in een nieuw jasje
Wij hebben hard gewerkt aan nieuwe features en een mooie nieuwe layout die het dagelijks gebruik van Plenion aangenamer zal maken. Wilt u de nieuwe werkomgeving bij u laten installeren? Dat kan!
01
09
2017
Extra mogelijkheden voor opmaak van een offerte
Met deze nieuwe feature zal u de volgorde van uw offerte kunnen bepalen en bijvoorbeeld ook schutbladen kunnen tussenvoegen. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om na de inleiding een korte voorstelling van uw bedrijf toe te voegen, enkele referenties, enz. Na de eigenlijke offerte zal u nog schema’s, informatie over het onderhoud, het verdere verloop van de aankoop, het slot en de algemene voorwaarden kunnen toevoegen.
15
08
2017
Module registratie verlof
Via deze module kan u makkelijk verlofaanvragen digitaliseren en opvolgen. Bovendien kan u en uw werknemer op elk moment de status van opgenomen verlof bekijken. Dit zal op termijn ook beschikbaar zijn voor PlenionMobile.
01
07
2017
Plenion & ArchiSnapper: eenvoudiger projecten opvolgen en opmaken
Projecten en contacten uit Plenion worden automatisch doorgestuurd naar ArchiSnapper. Met ArchiSnapper kan u eenvoudig werfbezoeken documenteren.  (betalende app)
01
06
2017
SMS module
Met onze SMS module kan u vanuit de planning klanten automatisch verwittigen wanneer u bij hen zal langskomen door een herinnering te versturen. Ook kan u met één simpele klik voor alle geplande afspraken in één week een sms uitsturen. De ideale tool voor een gestroomlijnde organisatie en planning. (betalende module)
25
05
2017
Wizard “Creatie van Pro Forma”
Via de wizard “Creatie van Pro Forma” kan u makkelijk proforma’s creëren aan de hand van verschillende documenten. U kan bijvoorbeeld het onderhoud en de service die voor dezelfde klant werden uitgevoerd toevoegen op één proforma en zo op één factuur. (betalende wizard)
03
05
2017
Nieuwe ShopConnect: SIG Air Handling
Goed nieuws voor de HVACR-specialist: Ook de webshop van SIG Air Handling is nu beschikbaar binnen Plenion. De voordelen? Vanuit Plenion online artikelen selecteren voor gebruik in offertes, facturen, eigen artikelbestand…. Steeds up-to-date bruto en netto-prijzen.
04
01
2016
Plenion Apps Releases
Lancering van onze gloednieuwe Apps. Wenst u meer info over de Plenion Apps , lees dan meer op onze pagina - Webshop en Apps
01
09
2015
Plenion Webshop
Vanaf heden kunnen wij een volledig gepersonaliseerde webshop opmaken naar u wens. u kiest zelf de huisstijl van uw webshop, indeling van de pagina's en de Categorieën. Dankzij de unieke samenwerking tussen onze webshop en Plenion , kunt u rekenen op de volgende aspecten. - Aanmaken van artikelfiches met uitgebreide kenmerken. - Ophalen van artikelen in gekende databases. - Serienummerbeheer, lotbeheer, multilocaties enz. - Koppeling en integratie van externe documenten (mails, manuals enz). - Promotieprijzen en pakketten samenstellen.