Bent u een digitale ondernemer?
Onze ERP-oplossingen en mobiele toepassingen zorgen ervoor dat u tijd, middelen en energie kan besparen en nuttig kan inzetten voor uw bedrijf en omgeving.
Plenion: modulaire opbouw op basis van uw bedrijf en behoeften
Wat?
 
Een project kent een begin en een einde. Uw project is anders dan dat van anderen; u heeft een anderwerkwijze, een bepaalde logica in uw magazijn ... kortom; u heeft andere verwachtingen. Projectmanagement omvat het definiĆ«ren, opvolgen en begeleiden van uw IT project in alle facetten. Het doel is om het project duidelijk te definiĆ«ren binnen een scope om vervolgens uw project op tijd op te leveren.

Wij installeren niet zomaar een "pakket"; wij managen uw project!
Waarom?

Projectmanagement maakt gebruik van diverse technieken die het slagen van uw project alleen maar ten goede komen. Het beheren van uw project zorgt ervoor dat zowel u als wij een totaalbeeld krijgen van het project en alle stappen die dienen genomen te worden. 

Hoe?

Dankzij het opstellen van de scope (= projectplan) krijgt u een werkdocument waarin alle facetten van de implementatie naar voor komen. Zo worden de bedrijfsprocessen besproken (workflow), de importprocedures toegelicht en wordt er totale planning opgemaakt die de gefaseerde implementatie van uw processen ondersteund alsook een planning definieert voor de opleidingen.