Plenion ERP
ERP-OPLOSSINGEN & MOBIELE TOEPASSINGEN

Wij helpen u graag bij het uitwerken
van uw digitale toekomst

Plenion ERP - Specials

Wij helpen u graag de noodzakelijke bedrijfsprocessen te digitaliseren en te automatiseren zodat u efficiënter, sneller en makkelijker kan werken. Wanneer overbodige of complexe processen worden aangepakt zal dit de interne werking ontlasten.

Heeft u een ongewone workflow? Biedt u aparte diensten of producten aan? Uw bedrijf distantieert zich van anderen in de sector?
Hierdoor kan digitaliseren een uitdaging worden. Niet alle pakketten of software kan voorzien in de noden van uw bedrijf.
Daarom bieden wij naast onze standaard pakketten de mogelijkheid aan om functies op maat toe te voegen of bestaande functies aan te passen.
Wij kunnen u de nodige oplossingen aanbieden!

Samen maken we uw bedrijf klaar voor de toekomst

Waarom digitaliseren van workflow zo belangrijk is?

Omdat het de kern van uw bedrijf moderniseert en uw processen of administratie vereenvoudigd. Wanneer overbodige of complexe processen worden aangepakt zal dit de interne werking ontlasten. Zo helpen wij u graag de noodzakelijke bedrijfsprocessen te digitaliseren en te automatiseren zodat u efficiënter, sneller en makkelijker kan werken. Op die manier komt er meer tijd vrij waarin u zich kan concentreren op andere zaken die echt belangrijk zijn in en voor uw bedrijf. Productiviteit gaat dus de lucht in en uw kan verder bouwen aan de groei van uw zaak. U geniet van krachtige oplossingen waardoor u met plezier uw administratieve taken vervult op elk vlak!

Uw voordelen van een digitale workflow zijn:
  • Geen stapels papieren meer te verwerken, maar beheren van digitale gekoppelde documenten.
  • U kunt uw digitale documenten inkijken, printen of digitaal opslaan/archiveren op uw computer.
  • Bespaar op werktijd door snellere en effectievere processen.
  • Beperking van procesfouten door vastgestelde workflow en controle.
  • Connectiviteit met andere softwareprogramma's voor maximale productiviteit.
  • Kortom: uw werk wordt efficiënter, kostenbesparend en milieuvriendelijker.

Wij helpen u graag de noodzakelijke bedrijfsprocessen te digitaliseren en te automatiseren zodat u efficiënter, sneller en makkelijker kan werken.
EFFICIENTIE

EFFICIENTIE

Met Plenion deelt u snel en makkelijk alle informatie met wie u wenst. Bovendien beheert u elk project van A tot Z makkelijk, snel en effectief.

TOTAALOPLOSSING

TOTAALOPLOSSING

Alle gegevens zijn centraal in één database ondergebracht zodat ze niet meer dan één keer dienen ingevoerd te worden.

INZICHTEN

INZICHTEN

Met verschillende KPI (Key Performance Indicators) overzichten volgt u van dichtbij uw workflow op . Een dashboard brengt de informatie samen die belangrijk is voor uw bedrijf.

FLEXIBLE SETUP

FLEXIBLE SETUP

Plenion ontwikkelt zelf deze ERP en mobiele oplossingen en kan dus elk proces op elkaar afstemmen. Zo bekomt u de meest optimale integratie.

ENKELE TEVREDEN KLANTEN


Roel Sterkens - Sterkens Security
"We kunnen perfect up-to-date blijven met al onze interventies."

Roel Sterkens - Sterkens Security
ZAAKVOERDER
Ron Clarijs - Proftech & De Bruyn
"Plenion helpt ons bij de opvolging van onze projecten"

Ron Clarijs - Proftech & De Bruyn
ZAAKVOERDER
Evip biedt een brede waaier aan diensten aan: elektriciteitsinstallaties, maar ook voor beveiligings- en datasystemen, gestructureerde bekabeling, laadpalen, depannages & onderhoud, etc.

Vanhout Facilities combineert technisch en bouwkundig onderhoud in een compleet dienstverleningspakket.

Orfys – Autoverhuring & CarShuttle
Dienstenbedrijf die actief is in autoverhuur en verplaatsen van wagens. Een kleine aanpassing zorgt ervoor dat klanten (garages, bedrijven,….) verplaatsingen, ophalen en afleveren van inloopwagen, luxewagens, werfveiligheidswagens kunnen aanvragen via het PlenionWebPortaal. Van hieruit kan de externe dienst worden aangestuurd om uw wagen van A naar B te verplaatsen. De voornaamste klanten zijn bedrijven, eigenaars van luxewagens en multi-filiale garagebedrijven.

Orfys – Autoverhuring & CarShuttle
NNP – Nearly New Parts
In Plenion bestaat de functionaliteit om op basis van een aantal parameters individuele unieke voorraden aan te leggen. Deze functionaliteit wordt vooral aangewend door organisaties die onderdelen uniek willen identificeren op basis van bvb Merk, Type, en eigenschappen van een onderdeel (type motor, versnellingsbak voor technische onderdelen en kleur, cabrio, hatchback voor carrosserie) om zo tot unieke onderdelen te komen. Aan elk onderdeel kan men onbeperkt aantal afbeeldingen hangen om uw klant op de beste manier te informeren (eveneens basis van het WebPlatform). Dit is de enige manier om een voorraad van allemaal individuele onderdelen op een overzichtelijke te organiseren alsook op basis al deze criteria naar een selectie van onderdelen te zoeken. Deze manier van werken wordt eveneens toegepast bij Deknudt AutoPieces, Collignon & fils, Prevan …..

NNP – Nearly New Parts

Samen maken we uw bedrijf klaar voor de toekomst!

Installatiebedrijf, distributie of bouwgerelateerd? Digitaliseer uw administratie en garandeer toekomstig succes voor uw onderneming. Blijf bij met de digitale evolutie en automatiseer uw workflow! Wij helpen u graag groeien naar de toekomst!

Download hier onze brochures en flyers.