Plenion ERP
ERP-OPLOSSINGEN & MOBIELE TOEPASSINGEN

Wij helpen u bij het uitwerken van uw digitale toekomst

Klantengetuigenis - Brands On

Brands on

Brands On is vooral bekend om hun parasols, LED sign-oplossingen en verschillende soorten displays. Klanten zijn bijv. internationale retail merken, restaurants en cafés, hotels….

Guy De Borger, dagelijks bestuurder van Brands On, vertelt dat ze vroeger deel uitmaakten van de Sepia Group en in die context gebonden waren aan Navision. Navision was voor het flexibele Brands On te omslachtig. Uiteindelijk kostten dergelijke zware systemen alleen maar extra mankracht en dat was net het omgekeerde van wat het bedrijf uit Beveren-Waas beoogde : nl. processen vereenvoudigen, besparen op medewerkers, flows inkorten, kortom efficiënter werken.

Plenion bleek best opgewassen tegen dergelijke doelstellingen.  Bovendien kon Plenion voor 90 % een antwoord bieden op de kern-waardes van ons bedrijf, nl. een snelle identificatie en weergave van de kpi’s van elke parasol. Waar staat de parasol ? Hoe lang al ? Welke onderdelen zijn wel/niet aan vervanging toe ? Enz…

September 2020 namen we unaniem de beslissing om met Plenion in zee te gaan.  Januari 2021 startten we met de uitrol en op vandaag kunnen we volmondig beamen : ‘Ja, we zijn zeer tevreden van onze toenmalige beslissing’.  Plenion is een krachtige en betrouwbare ERP.  Plenion biedt een antwoord op onze vragen en Plenion heeft onze organisatie zeker efficiënter gemaakt !  We zijn ook heel tevreden van de support. De responsetijden zijn bijzonder fair. Ook niets dan lof voor de opleidingen en begeleiding door de consultants tijdens het implementatie-proces.  Als we dan toch één puntje van kritiek mogen geven ? Het aller moeilijkste bij Plenion is de zaakvoerder te pakken zien te krijgen. Want voor extra ontwikkelingen en/of advies naar uitbreidingen, nieuwe features, enz. gaan we graag te rade bij Erwin Martens zelf.   De extra’s die we vroegen werden door Erwin steevast door gekauwd. Zijn inzichten en inbreng waren en zijn zeker een grote meerwaarde voor ons.