Plenion ERP
ERP-OPLOSSINGEN & MOBIELE TOEPASSINGEN

Wij helpen u bij het uitwerken van uw digitale toekomst

Van Severen

Van Severen – Kim Wittouck

Van Severen uit Aalter staat al sinds 1980 garant voor vakmanschap en expertise op vlak van dak-, sanitair- en centrale verwarmingsoplossingen. Peter Van Severen en zijn 20-koppige team realiseren met veel enthousiasme boeiende projecten, zowel in de particuliere als projectmarkt.

Kim Wittouck, hoofd administratie & juridische dienst vertelt : 5 jaar geleden stonden we ook al voor de keuze van een nieuw ERP pakket. Toen hebben we gekozen voor 4PS - software voor bouw & project georiënteerde bedrijven - omdat deze software microsoft based was. We dachten dat dit beter was maar uiteindelijk gaf dit programma regelmatig fouten in de boekhouding en in vergelijking met Plenion hadden we ook meer maatwerk nodig.

Toen we dus vorig jaar beslisten om 4PS te verlaten viel de keuze heel snel op Plenion. Vooral omdat Ewout en Erwin akkoord waren om ons niet opnieuw doorheen het uitgebreide voorbereidingstraject te loodsen. We hoefden ons huiswerk niet opnieuw te doen en Plenion beloofde ons een strakke planning.

Ze hebben woord gehouden. De implementatie is bijzonder vlot verlopen.

We merkten al snel de verschillen op met 4PS, het vorige pakket : Plenion is veel eenvoudiger, we hoeven niet zoveel stappen te doorlopen om tot een goed resultaat te komen en ook calculaties maken is eenvoudiger. We zijn ook bijzonder tevreden van de helpdesk. Onze vragen worden vlot behandeld. Nu we opnieuw met een apart boekhoudpakket werken, dat weliswaar geïntegreerd is maar toch los van de ERP staat, merken we de voordelen. Plenion is volledig gekoppeld met outlook en SharePoint wat onze werking ook vereenvoudigt.

We durven het écht uit te spreken : ja, we zijn tevreden over de ganse lijn. Het is moeilijk om een puntje van kritiek te vinden. We hopen dat de samenwerking zo blijft !