Plenion ERP
ERP-OPLOSSINGEN & MOBIELE TOEPASSINGEN

Wij helpen u bij het uitwerken van uw digitale toekomst

Nieuwe website

Plenion Website

Tijdens de zomermaanden hebben we onze website een nieuwe frisse look gegeven. 

Zo kan u via onze support pagina makkelijk inloggen op ons support potaal voor het ingeven van een request als dit niet mogelijk zou zijn via het ERP-systeem. U kan ook via het formulier op deze pagina meer info aanvragen i.v.m. uw dossier, het volgen van opleidingen of het aanvragen van maatwerk.

Op onze pagina "Nieuws & Blog" kan u terecht voor nieuwtjes en updates over onze ontwikkelingen en activiteiten.

Melding: Lambrechts zal overstappen naar nieuwe artikelcodes

Lambrechts

Binnenkort zullen de artikelen op de webshop van Lambrechts aangepast worden met andere artikelcodes. Indien u Lambrechts als leverancier heeft ingesteld kan u ons hiervan op de hoogte brengen zodat de nodige aanpassingen in Plenion kunnen uitgevoerd worden voor een soepele overgang. U kan hiervoor een request aanmaken via ons online portaal.

Geïntegreerd platform van Plenion die uw VCA compliance ondersteunt.

PlenionLIFE
Naast het PlenionERP platform en onze mobiele toepassingen kunnen we sinds 2 jaar een oplossing aanbieden om uw VCA compliance te ondersteunen.
PlenionLIFE is een oplossing waarin 3 facetten voorkomen:


S-LIFE
SLIFE staat voor safety en afdekking van alle aspecten die te maken hebben met de veiligheid in uw onderneming rond ongevallen (ongevalsaangifte, schierongevallen, BPM’s, uw jaarlijks actieplan, etc.).

M-LIFE
MLIFE staat voor maintenance en dekt alle facetten rond gereedschappen & procedures (werkinstructies, keuringen van gereedschappen, zelf het uitvoeren van periodiek onderhoud onsite van je uitstaande werktuigen zoals een kraan, bulldozer, etc.).

Q-LIFE
QLIFE staat voor alle aspecten VCA (maken van risicoanalyse per werf op basis van een samenstelling van procedures om risico’s op de werf op te vangen).

U kan alle modules in gebruik nemen of enkel de modules die u als onderneming nodig heeft.

PlenionLIFE is geïntegreerd in PlenionERP. Dit laat toe om de medewerkers, de gereedschappen en projecten gemakkelijk synchroon te houden.

PlenionLIFE is evenwel volledig als een cloudoplossing beschikbaar omdat alle aspecten die ermee opgevangen moeten worden zich vaak afspelen op de werkvloer of op de werf. Bovendien is het het ideale hulpmiddel om met uw externe preventieadviseur samen te werken die online alle taken m.b.t. uw preventiedossier kan afwerken.

PlenionLIFE heeft ook zijn APP die toelaat registraties allerhande te doen op de werkvloer. PlenionLIFE werd ontwikkeld in samenwerking met ervaren preventieadviseurs die u ook kunnen begeleiden bij de opstart en uitrollen van uw preventiedienst.