Plenion ERP
ERP-OPLOSSINGEN & MOBIELE TOEPASSINGEN

Wij helpen u bij het uitwerken van uw digitale toekomst

Klantengetuigenis - Six

Six

 

Six is sinds jaar en dag actief in HVAC en sanitair, renovatie en nieuwbouw. Het bedrijf heeft een autonome technische dienst vooral actief in grote overheidsprojecten.  Het bedrijf telt een 200-tal werknemers.

Fabrice vertelt : ‘In 2017 zijn we gestart met onze zoektocht naar een nieuw ERP pakket.  Tot dan gebruikten we eigen ontwikkelde software.  We geraakten op onze limiet wat de mogelijkheden betrof inzake planning, het opladen van foto’s, de integratie met toeleveranciers, ….   Het nadeel van eigen software is dat je er zelf veel energie moet in steken. We wilden dit niet meer en bovendien wilden we de ERP naar een hoger niveau tillen.’

Ikzelf, vertelt Fabrice, kom uit de onderhoudswereld en heb jarenlang in de industrie gewerkt.  Ik ben geen puur sang ict man. Maar ik kon onze business processen goed in kaart brengen we wisten écht wel waar we naar toe wilden.  Helder formuleren wat je wil bereiken helpt natuurlijk om dingen te realiseren. Plenion beantwoordde meteen het meest aan onze eisen en bleek bovendien een partij die onze werking begrijpt. 

Veel bedrijven denken dat ERP het magische woord is voor alles.  Wij weten dat zoiets heel goed onderbouwd moet worden. Rommel in is rommel uit. We hebben altijd controle en ijkpunten gezet zowel op de in- als output. Ik durf écht wel te zeggen dat werken met Plenion ervoor gezorgd heeft dat we vanuit een underdog positie konden groeien tot de koplopers die we nu zijn.  Dat hebben we echt aan Plenion te danken en aan het feit dat jullie écht wel open staan voor innovatie. Zowel in cijfers als in aantal mensen groeien we nu jaarlijks met 15 à 20 %. Zonder Plenion hadden we dit nooit gekund.

Plenion denkt mee, jullie staan open voor vernieuwing en suggesties die we aanbrengen. Zo realiseren we een meerwaarde voor iedereen. Dit is volgens mij ook de enige manier om voorsprong te behouden. Six blijft zoeken naar innovatie en vernieuwing en met Plenion hebben we een partner die niet bang is om dit te doen.